Camere de supraveghere HD de la Logitech

Scris de | 19 iulie, 2011
Camere de supraveghere HD de la Logitech

Logitech a lansat o nouă soluţie de securitate audio şi video HD, compusă din camera Logitech Alert B700i PoE şi camera video de exterior Logitech Alert B700e PoE. Acestea sunt ideal pentru afacerile mici şi mijlocii şi oferă funcţionalităţi extinse faţă de soluţiile clasice SD, cu digital video recorder.

Sistemul este uşor de instalat şi oferă imagini de foarte bună calitate, la rezoluţia 720p, completate de sunet graţie microfonului sensibil încorporat. Filmările pot fi urmărite în timp real pe un PC, Mac, pe iPhone, iPad, pe smartphone-uri cu Android sau pe BlackBerry.
Sistemul DVR este integrat în cameră, care începe să înregistreze evenimente în momentul în care depistează mişcare. Unghiul de vizibilitate este larg, de 130 de grade.
Acest sistem, cu posibilitate de înregistrare inclusiv audio este probabil coşmarul tuturor liceenilor care aşteaptă noile sesiuni de Bacalaureat.
Camera de supraveghere Logitech Alert B700i PoE are un preţ de circa190 dolari, în timp ce modelul Logitech Alert B700e PoE costă circa 240 de dolari.

Etichete: , , , ,