Samsung Galaxy S II şi alte produse intră în promoţia eMag care îţi returnează TVA-ul

Scris de | 19 iulie, 2011
Samsung Galaxy S II şi alte produse intră în promoţia eMag care îţi returnează TVA-ul

samsung galaxy s II De azi, sezonul reducerilor a sosit la magazinul online eMag, iar ofertele sunt extrem de bune, inclusiv la gadget-uri de top cum este şi Samsung Galaxy S II.

Românii se pot bucura de o ofertă incredibilă în perioada 19 iulie – 1 august : la orice telefon mobil sau aparat electronic comandat de pe site primeşti TVA-ul înapoi!

Ai vrut dintotdeauna să-ţi achiziţionezi un smartphone? Nevasta vrea o nouă maşină de spălat? E prea cald afară şi vrei un aparat de aer condiţionat? Cei de la eMag îţi sar în ajutor cu o ofertă deosebit de atractivă.

Cumpără orice telefon mobil sau aparat electrocasnic de azi până în 1 august şi primeşti TVA-ul înapoi sub forma unui Card Cadou pe care poţi să-l foloseşti pentru alte cumpărături, tot de pe eMag, între 14 şi 24 octombrie.

Astfel, dacă cumperi un Samsung Galaxy S 2 de 16 GB, care costă 2.299 RON, vei primi înapoi 445 RON, bani pe care vei putea să-i foloseşti în luna octombrie pentru alte cumpărături. Astfel, smartphone-ul va costa exact 1.854 RON.

Oferta celor de la eMag este valabilă între 19 iulie – 1 august.

Etichete: , , , , ,