The Dark Knight Rises – Primul trailer ni-l prezintă pe Bane

Scris de | 20 iulie, 2011
The Dark Knight Rises – Primul trailer ni-l prezintă pe Bane

Casa de producţie Warner Bros. ne ţine în suspans. După ce săptămâna trecută am văzut primul poster pentru filmul The Dark Knight Rises, acum ne putem bucura de primele, şi, ce-i drept, puţinele imagini din ultimul capitol din povestea „Cavalerului Întunecat”.

La fel ca şi posterul, trailer-ul pentru The Dark Knight Rises nu ne oferă prea multe informaţii despre film. Singurul mesaj clar cu care am rămas după vizionarea teaser-ului a fost că aceasta va fi ultimul capitol din povestea lui Batman, spusă de Christopher Nolan, lucru pe care îl ştiam deja de multă vreme.

Pe lângă imaginile cu un Tom Hardy ultra-solid, de nerecunoscut în comparaţie cu personajul lui din Inception, în trailer apare, spre final, o scenă în care Batman, vizibil extenuat, se luptă cu Bane, sub privirea unui personaj neidentificat ce se află în spatele lui.

Această scenă a ridicat multe semne de întrebare în comunitatea online, majoritatea speculând ca acea persoană ar fi Catwoman, deşi e foarte greu de spus dacă e vorba despre o femeie sau un bărbat.

Trailer-ul pentru The Dark Knight Rises a rulat în premieră week-end-ul trecut înaintea filmului Harry Potter and The Deathly Hallows, iar acum a apărut şi on-line pe site-ul oficial al peliculei la adresa: http://www.thedarkknightrises.com/

The Dark Knight Rises va apărea în cinematografe în vara anului viitor.

Etichete: , , , , ,