Cărţile Harry Potter vor fi disponibile în exclusivitate pe Google Books

Scris de | 22 iulie, 2011
Cărţile Harry Potter vor fi disponibile în exclusivitate pe Google Books

Din librării pe marele ecran, iar acum pe Google Books. J.K. Rowling, celebra autoare a seriei ce îl are ca protagonist principal pe Harry Potter, va colabora cu Google pentru a facilita achiziţionarea cărţilor în format electronic sau audio pe teritoriul Statelor Unite.

Site-ul Pottermore, realizat în colaborare cu J.K. Rowling, va fi lansat în septembrie şi va oferi cititorului o incursiune deosebită în lumea lui Harry Potter. Pottermore va fi destinaţia oficială pentru cumpărarea cărţilor în format e-book sau audio-book şi va eleva cu siguranţă experienţa fanilor în lumea tânărului magician.

Toate cele 7 volume vor fi disponibile publicului în format electronic pe site-ul Pottermore, iar Google Books va facilita achiziţionarea lor pe teritoriul Statelor Unite. Google Books e compatibil cu majoritatea e-reader-urilor de pe piaţă, inclusiv aplicaţia pentru iOS – în cazul în care vrei să citeşti pe iPad sau iPhone – şi aplicaţia pentru dispozitivele Android.

Până la lansarea site-ului în toamnă, fanii Harry Potter sunt chemaţi la cinematograf să vadă concluzia seriei cu filmul Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2.

Etichete: , , , , , , ,