PlayStation Network: Ajutor semnificativ pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Japonia

Scris de | 23 iulie, 2011
PlayStation Network: Ajutor semnificativ pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Japonia

playstation network errorCampania de ajutorare a victimelor cutremurului din Japonia, demarată de Sony, a oferit teme special personalizate pentru consola PlayStation3 utilizatorilor care au făcut donaţii în bani prin intermediul Playstation Network pentru a sprijini campania de ajutor de urgenţă şi efortul de redresare după cutremurul devastator ce a avut loc anul acesta în Japonia.

Până la data de 13 iulie 2011, utilizatorii de console PlayStation® din întreaga lume au donat sume totale în valoare de 129,7 milioane de yeni (aproximativ 1,587 miliarde de dolari). Utilizatori din America de Nord, Europa/teritoriile PAL şi cei din ţările asiatice au contribuit la campania din 21 aprilie 2011, iar donaţiile totale din fiecare regiune au ajuns la 425.644 dolari, 609.155 euro, respectiv 2.136.537 yeni.  Donaţiile strânse în Japonia totalizau la 13 iulie 23.300.700 yeni.

Suma totală va fi donată unei organizaţii din fiecare regiune care susţine efortul de redresare şi ajutorul de urgenţă în comunităţile afectate de cutremur: Crucea Roşie Americană- Fondul American pentru cutremure şi tsunami în Japonia, Crucea Roşie Britanică pentru Europa şi fonduul public de binefacere din Japonia, Mişcarea de Binefacere Red Feather  pentru Japonia şi Asia.

Sony Computer Entertainment, ca membru al grupului Sony, va continua să susţină eforturile de ajutorare.

Etichete: , , ,