Evolio a lansat oficial tableta NEURA

Scris de | 25 iulie, 2011
Evolio a lansat oficial tableta NEURA

Evolio a lansat astăzi oficial tableta NEURA, în cadrul unei conferinţe de presă la Bucureşti. Cu un procesor Tegra 2 Dual Core, un ecran de 9.7 inchi şi o autonomie de până la 10 ore, Evolio NEURA promite să devină liderul pieţei tabletelor Android.

Evolio Neura e prima tabletă care oferă, pe lângă caracteristicile de top la capitolul hardware şi software, o multitudine de aplicaţii româneşti printre care: aplicaţia de ştiri Presaonline, cunoscută deja de către deţinătorii de smartphone-uri, într-o formă nouă, adaptată ecranelor mari, fiind vorba practic de un ziar electronic, librăria virtuală Evobook , o librărie de cărţi electronice (ebooks) în limba română, cărţi care pot fi downloadate pe tabletă în orice moment, şi, începând cu luna septembrie, o aplicaţie care oferă acces la conţinut video: posturi TV româneşti şi filme, în regim Video on Demand.

Liviu Nistoran, preşedintele Televoice, a declarat la conferinţă: “Utilizatorii pot folosi tableta Neura pentru a citi şi edita aproape orice tip de document, pe care apoi îl poate printa, sau eventual semna şi retrimite. Aceştia îşi pot accesa computerul prin sistemul Remote Desktop Access şi pot rula Windows sau orice aplicaţie a companiei direct de pe tabletă.”

Evolio Neura oferă 16GB de memorie internă ce poate fi extinsă cu până la 32GB, cu ajutorul unui card microSD şi poate fi achiziţionată – în varianta de Wi-Fi sau 3G – începând de azi.

Etichete: , , , ,