Vodafone îţi trimite notificările Facebook prin SMS

Scris de | 28 iulie, 2011
Vodafone îţi trimite notificările Facebook prin SMS

Vodafone România a anunţat astăzi lansarea unui nou serviciu gratuit de notificare prin SMS pentru utilizatorii de Facebook. Astfel, vei putea să rămâi la curent cu tot ce se întâmplă pe reţeaua de socializare şi când nu eşti conectat la internet.

Vodafone România lansează un nou serviciu cu notificări gratuite prin SMS pentru utilizatorii Facebook. Acest serviciu va facilita interacţiunea cu această reţea socială chiar şi când utilizatorii nu  pot să-şi verifice profilul online. Prin adăugarea acestui serviciu în portofoliul Facebook de care dispune Vodafone România, clienţii se pot bucura de o experienţa Facebook completă, indiferent de locul unde se află sau de modalitatea prin care aceştia aleg să acceseze această reţea socială.

„Suntem foarte încântaţi că odată cu adăugarea acestui nou serviciu de notificări gratuite prin intermediul SMS-urilor, putem oferi cea mai completă experienţă Facebook pe telefonul mobil, în România. Suntem, de altfel, printre primele companii care au promovat aceasta reţea socială la noi în ţară. Iar acum, acest pioneriat este răsplătit peste aşteptari: utilizarea Facebook în cadrul reţelei Vodafone a crescut cu peste 50% în ultimele şase luni, fapt ce se datorează atât performanţelor reţelei noastre cât şi creşterii înregistrate pe segmentul smartphone la nivelul întregii pieţe” a declarat într-un comunicat de preă Ovidiu Paraschivescu, Team Leader Internet Development, Vodafone România.

Mai mult, utilizatorii site-ului de socializare pot sa fie activi pe Facebook şi să interacţioneze cu prietenii lor, postând comentarii sau trimiţând mesaje, tot de pe telefonul mobil: prin trimiterea unui mesaj text către numărul 32665 (FBOOK). Acest serviciu suplimentar este taxabil, iar tariful este de 0,05 Eur credit/SMS pentru clienţii Cartelei Vodafone si 0,06 Eur/SMS pentru abonaţi, TVA inclus.

Etichete: , , , , ,