Cel mai lung clip de pe Youtube are 571 de ore

Scris de | 29 iulie, 2011
Cel mai lung clip de pe Youtube are 571 de ore

Un tânăr de 22 de ani a creat cel mai lung clip din istoria YouTube-ului. Jonathan Harchick a pus pe site-ul de video-sharing un clip care conţine un colaj de poze dintr-o excursie în Chile pentru care îţi trebuie peste 20 de zile să îl vezi până la capăt. Vezi aici cel mai lung clip de pe Youtube!

Te-ai uita la un video timp de 23 de zile şi 19 ore? Desigur că nu. Asta nu l-a împiedicat însă pe Jonathan Harchick să încărce pe Youtube un clip care probabil nu va fi văzut în totalitate de nimeni. Clipul numit „THE LONGEST VIDEO ON YOUTUBE – 571 HOURS” conţine imagini dintr-o excursie pe care a făcut-o tânărul în urmă cu doi ani şi ţine exact 571 de ore, 1 minut şi 41 de secunde.

Datorită comprimării clipului pentru a putea fi încărcat pe site, calitatea pozelor s-a diminuat semnificativ, astfel încât tot ce apare în clip sunt imagini înceţoşate imposibil de descifrat. Acest aspect, pe lângă lungimea ridicolă, face video-ul practic imposibil de urmărit.

Jonathan Harchick a declarat pentru cotidianul The Huffington Post că nici măcar el nu poate să urmărească clipul până la final.

La momentul scrierii acestui articol clipul a fost urmărit de 67.037. Nimeni nu l-a văzut încă în totalitate, datorită faptului că a fost încărcat în 16 iulie, ceea ce înseamnă că şi dacă ai început să îl urmăreşti în ziua în care a fost încărcat, tot nu ai ajuns la final.

Operă de artă modernă sau pierdere de timp? Tu cât poţi rezista? Urmăreşte acum clipul:

http://youtu.be/865S1zMcWMo

Etichete: , , , ,