Kingston HyperX, cel mai rapid SSD oferit de Kingston, disponibil acum

Scris de | 3 august, 2011
Kingston HyperX, cel mai rapid SSD oferit de Kingston, disponibil acum

Kingston Digital Europe Ltd. a anunţă ieri într-un comunicat de presă disponibilitatea SSD-ului Kingston HyperX, cel mai rapid dispozitiv de acest gen de pe piaţă.

Kingston HyperX e primul produs din gama de SSD-uri bazate pe interfaţa SATA Rev. 3.0 6Gb/s. SSD-ul HyperX dispune de cel mai recent controller SandForce, alegerea perfectă pentru entuziaşti, împătimiţii de jocuri şi performanţă.

“Suntem încântaţi să anunţăm că noua gamă Kingston HyperX SSD este acum disponibilă alături de un nou firmware fiabil” a declarat într-un cominucat de presă Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova.

“SSD-ul HyperX SSD este proiectat cu controllerul SandForce împreună cu chip-urile Intel 25nm Compute NAND (P/E 5K), iar produsul a trecut printr-o serie de teste riguroase, o operaţiune standard pe care Kingston o aplică tuturor echipamentelor sale astfel încat acestea să fie cat mai fiabile la momentul lansării pe piaţă”, a adăugat Gabriel Gîdea.

Lista completă a specificaţiilor SSD-ului Kingston HyperX se află pe pagina oficială la adresa: http://www.kingston.com/ukroot/ssd/hyperx.asp

Etichete: , , ,