Samsung Galaxy Xcover: Smartphone Android rezistent la apă şi praf

Scris de | 11 august, 2011
Samsung Galaxy Xcover: Smartphone Android rezistent la apă şi praf

Samsung Galaxy Xcover este dedicat pasionaţilor de aventură, sportivilor sau utilizatorilor care vor să fie siguri că telefonul lor nu va fi deranjat de o rafală de ploaie sau de o baie în noroi, dar în acelaşi timp să beneficieze de puterea unui aparat cu Android.

Telefonul se remarcă prin certificarea IP67, ceea ce înseamnă că este rezistent la scufundări în apă până la adâncimi de 1 m, iar carcasa etanşă îl fereşte de pagubele produse de praf şi de noroi.

Galaxy Xcover soseşte ca o alternativă pentru alte telefoane pregătite să facă faţă condiţiilor dificile, cum ar fi Sony Ericsson Xperia Active sau Motorola Defy.

Samsung Galaxy Xcover are un display destul de generos, de 3.6 inchi, rezistent la zgârieturi şi o cameră cu LED flash cu funcţie de lanternă şi rezoluţie de 3.2 megapixeli.

Pentru că vorbim despre un smartphone cu sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread şi acces la Samsung Social Hub nu vei duce lipsă de aplicaţii care să te ţină mereu în contact cu lumea, jocuri sau oricare dintre miile de aplicaţii de pe Android Market.

Samsung Galaxy Xcover va fi disponibil iniţial în Germania, din luna octombrie.

Etichete: , , , ,