Logitech lansează trei modele noi de căşti pentru PC

Scris de | 23 august, 2011
Logitech lansează trei modele noi de căşti pentru PC

Logitech a anunţat astăzi lansarea pe piaţă a noilor modele de căşti PC Stereo Headset. Modelele Stereo Headset H130, Stereo Headset H150 şi Stereo Headset H250 oferă o claritate ridicată a sunetului într-un design deosebit.

Logitech Stereo Headset H130

Setul de căşti stereo Logitech H130 asigură o potrivire elegantă şi imperceptibilă în spatele capului. Microfonul cu funcţia de anulare a zgomotului reduce enervantul zgomot de fond astfel încât să fii uşor auzit. Cu convorbirile precise cu sunet streo este mai uşor şi distractiv să menţii legăturile. Poţi poziţiona microfonul acolo unde îţi preia vocea cel mai bine şi îl poţi roti în sus atunci când nu îl foloseşti.

Logitech Stereo Headset H150

Setul de căşti Logitech H150 oferă aceleai caracteristici excepţionale ca şi H130, dar înlocuieşte aşezarea „după cap” cu o bandă ajustabilă de fixare a căştilor. Setul de căşti Logitech H150 prezintă şi cupe pentru ureche din spumă, un microfon care poate fi purtat atât pe partea stângă cât şi pe dreapta şi comenzi simple în linie care simplifică modul de ajustare a volumului şi de oprire a microfonului.

Logitech Stereo Headset H250

Redând excelent apelurile, muzica, filmele şi jocurile, setul de căşti stereo Logitech H250 conferă toată gama de sunete stereo dinamice. De asemenea, prezintă şi o bandă de fixare a căştilor căptuşită şi cupe comfortabile din spumă pentru urechi astfel încât să te simţi bine – chiar şi în timpul unor apeluri de lungă distanţă.

Vincent van Rij, managerul regional EMEA pe produs pentru Voice Acces şi Gaming a declarat într-un comunicat de presă :„Un număr tot mai mare de oameni vorbesc cu prietenii lor, ascultă muzică sau joacă jocuri online şi îşi doresc un sistem de căşti pe care să poată conta că le va oferi sunet excelent şi calitate a vocii.”

Toate cele trei seturi de căşti sunt planificate să fie disponibile începând cu luna august. Logitech H130 şi H150 vor fi disponibile la un preţ recomandat de 19.99 euro.  Logitech H250 se aşteaptă să fie disponibil la un preţ recomandat de 34.99 euro.

Etichete: , , , ,