Tabletele Lenovo ThinkPad şi IdeaPad K1, disponibile în România

Scris de | 25 august, 2011
Tabletele Lenovo ThinkPad şi IdeaPad K1, disponibile în România

Lenovo a anunţat astăzi disponibilitatea primelor tablete ThinkPad şi IdeaPad pe piaţa autohtonă. Noile tablete sunt primele dispozitive de internet mobil ale companiei prevăzute cu sistemul de operare Android 3.1 Honeycomb.

“Tabletele sunt dispozitive extrem de personale. De aceea, am creat o familie de tablete care are ceva pentru fiecare, inclusiv caracteristici de divertisment şi conţinut pentru consumatori, sau caracteristici business care îmbunătăţesc productivitatea pentru profesionişti, precum şi securitatea şi flexibilitatea pentru Managerii IT,” a declarat într-un comunicat de presă Liu Jun, Prim Vice-Preşedinte şi Preşedinte, Mobile Internet Digital Home business group, Lenovo.

IdeaPad K1 – Tableta IdeaPad oferă mai multe caracteristici cheie şi instrumente ca standard, pentru flexibilitate, putere şi securitate, pentru a beneficia de conţinut digital oriunde. Modelul K1 are un display de 10.1 inchi la o rezoluţie de 1280 x 800, 1GB RAM, o capacitate de stocare de până la 64GB, conexiune Bluetooth, Wi-Fi şi un procesor NVIDIA Tegra 2. Tableta mai are o cameră frontală de 2 megapixeli şi una în spate de 5 megapixeli şi o baterie cu o autonomie de până la 10 ore.

ThinkPad – Tableta ThinkPad combină experienţa superioară media şi de divertisment a IdeaPad Tablet K1 cu caracteristicile de securitate, fiabilitate şi flexibilitate pentru care este recunoscut ThinkPad, pentru a crea prima tabletă adevărată pentru afaceri. Cu toate că din punct de vedere al hardware-ului – procesor Tegra 2, 2 camere, display – şi software-ului – Android Honeycomb 3.1 – se aseamănă foarte mult cu modelul K1, designul îi oferă o notă de originalitate.

Modelul de 32GB IdeaPad Tablet K1 costă începand de la 2099 RON  şi poate fi comandat în Romania din 20 septembrie 2011, prin intermediul partenerilor de afaceri selectaţi şi magazinelor retail din întreaga ţară, sau online la partenerii autorizati.

Tableta ThinkPad de 16GB costă începand de la 2059 RON cu TVA fără creionul digitizor şi incepand de la 2199 RON cu TVA, cu creionul digitizor, pentru modelele Wi-Fi. Există şi o casetă opţională pentru tastatură disponibilă la preţul de 449 RON cu TVA.

Ulterior, la scurt timp după lansare, vor fi disponibile şi Tabletele ThinkPad cu 3G. Tableta ThinkPad poate fi comandată în Romania începând cu data de 20 septembrie 2011, online la partenerii autorizati, sau prin intermediul partenerilor de afaceri din întreaga ţară. Toate Tabletele Lenovo au garanţie de un an.

Etichete: , , , , ,