Motorola PRO+: Ecran touch, tastatură QWERTY şi Android 2.3

Scris de | 31 august, 2011
Motorola PRO+: Ecran touch, tastatură QWERTY şi Android 2.3

La scurt timp după lansarea modelului Motorola Defy+, compania achiziţionată recent de Google prezintă un nou smartphone cu accente business, Motorola PRO+.

Motorola PRO+ este un telefon cu tastatură QWERTY full, un ecran touch de 3.1 inchi şi rezoluţie 640 x 480 pixeli, cu sticlă Corning Gorilla Glass şi sistem de operare Android 2.3 Gingerbread.

Smartphone-ul se descurcă excelent şi în mediul business graţie procesorului de 1GHz, a funcţiilor Exchange ActiveSync ce permit securitate sporită şi a posibilităţii de a edita documente cu ajutorul Quickoffice Connect.

Nu lipsesc însă nici dotările care fac din Motorola PRO+ un centru de divertisment, cum ar fi playerul Music, cu o interfaţă ce îţi permite să descoperi noi piese, galeria de imagini ce reuneşte fotografii şi clipuri de pe site-urile de socializare şi nelipsitul Adobe Flash Player 10.3.

Alte detalii ar fi carcasa cu dimensiuni de 62 x 119.50 x 11.65mm şi greutate de 113g, bateria de 1600mAh şi camera de 5 MP cu autofocus şi bliţ.

Motorola PRO+ va fi disponibil în Europa din luna octombrie.

Etichete: , , , , ,