Samsung Galaxy Tab 7.7: Tabletă cu Super AMOLED Plus

Scris de | 1 septembrie, 2011
Samsung Galaxy Tab 7.7: Tabletă cu Super AMOLED Plus

Pe lângă noul dispozitiv Galaxy Note, Samsung a prezentat astăzi la IFA Berlin şi o nouă tabletă de dimensiuni reduse. Samsung Galaxy Tab 7.7 e prima tabletă din lume cu ecranul mult-ovaţionat Super AMOLED Plus.

Samsung Galaxy Tab 7.7 a fost eclipsată de prezentarea dispozitivului Galaxy Note, care speră să dea naştere unui nou segment de piaţă. Totuşi, această tabletă nu trebuie deloc trecută cu vedere, deoarece are toate ingredientele pentru a lăsa o impresie plăcută în lumea dispozitivelor portabile Android.

Tableta cu ecran Super AMOLED Plus de 7.7 inchi măsoară doar 7.89 milimetrii în grosime şi cântăreşte 335 grame. Caracteristicile nu lasă de dorit, Galaxy Tab 7.7 având în interior un procesor dual-core de 1.4 GHz, o memorie de 8 GB, camere de 3 respectiv 2 megapixeli şi multe altele.

JK Shin, preşedintele departamentului de Mobile Communications Business, Samsung, a comentat tableta într-un comunicat de presă: „Galaxy Tab 7.7 demonstrează angajamentul pe care l-a luat Samsung ca să ofere consumatorilor cele mai bune dispozitive de pe piaţa tabletelor.”

La ora actuală Samsung nu a dezvăluit nicio dată de lansare pentru Galaxy Tab 7.7.