Philips lansează Soundbar şi multe alte produse audio la IFA Berlin

Scris de | 2 septembrie, 2011
Philips lansează Soundbar şi multe alte produse audio la IFA Berlin

Philips a anunţat la IFA Berlin, cel mai mare târg de electronice şi electrocasnice din Europa, noile sisteme audio şi Home Cinema: Philips Soundbar (CSS5123), Cinema SoundHub cu tehnologie 360Sound şi AirPlay (CSS9216), 3 noi sisteme Multiroom wireless din gama Streamium şi căştile Fidelio L1 .

Din obsesia Philips de a reproduce sunetul exact aşa cum a intenţionat artistul, produsele Philips sunt concepute cu grijă şi reglate la final de cele mai ascuţite minţi şi „urechi” ale membrilor Philips Golden Ears, pentru a oferi detalii excelente sunetului, cu un echilibru sonor natural.

Philips Soundbar (CSS5123) – Philips a lansat primul Soundbar din lume care transmite filme direct de pe tabletă către televizor. Dacă toate datele dvs. sunt stocate pe o tabletă Android, smartphone Android sau PC, le puteţi transmite prin orice dispozitiv cu funcţia DLNA prin SimplyShare şi funcţia integrată Wi-Fi şi urmări pe ecranul mare al televizorului.

Mulţumită media player-ului inteligent integrat, vă puteţi conecta şi la un hard drive portabil sau memory stick pentru a vă bucura de fişierele dvs. media. Soundbar-ul este compatibil cu televizoare, playere BD/DVD, console de jocuri şi playere MP3.

Creată pentru a se potrivi cu decorul oricărei încăperi moderne, Soundbar-ul este atât de subţire încât îl puteţi pune în faţa televizorului fără a vă obstrucţiona imaginea.

Home Cinema SoundHub cu tehnologie 360Sound şi AirPlay (CSS9216) – Îmbogăţindu-şi gama de succes de sisteme home cinema, la salonul IFA din acest an, Philips a lansat noul sistem Home Cinema SoundHub cu tehnologie 360Sound şi AirPlay (CSS9216), perfect pentru oricine doreşte o modalitate simplă de a avea un sunet surround puternic, pentru televizor sau player.

Fiecare difuzor este prevăzut cu trei drivere premium: un driver orientat în partea din faţă şi două drivere orientate în lateral, pentru dispersarea unui sunet ce vă va învălui din toate părţile, pentru ca dumneavoastră să simţiţi cu adevărat că participaţi la acţiunea filmului.

Difuzoarele se conectează la televizor printr-un singur cablu, putând fi conectate la dispozitive audio video suplimentare, pentru a savura sunetul 360Sound. Cu adevărat simplu, redaţi perfect muzica printr-o reţea la domiciliu Wi-Fi de pe iTunes de pe Mac şi PC, iPhone, iPad şi iPod touch.

Multiroom wireless din gama Streamium de la Philips – Toate sistemele oferă o experienţă sonoră autentică prin tehnologia inovatoare, creând o reproducere perfectă a melodiei originale.  Cu Playerele Muzicale în Reţea Philips, aveţi acces la colecţia dvs. personală de muzică redată de pe PC sau MAC, sau preluată de la miile de posturi radio de pe Internet sau servicii muzicale online. Modelul de vârf al gamei (Streamium NP3900) creează un sunet stereo amplu mulţumită tehnologiei Philips LivingSound.

Elegant şi minimalist, fără butoane sau discuri selectoare demodate, modelul de gamă medie (Streamium NP3500) este însoţitorul perfect pentru sistemul dvs. muzical existent sau amplificatorul Hi-Fi.

Cel mai mic dispozitiv din gamă (the Streamium NP3300) a fost creat pentru clienţii ce caută un player radio compact, cu acces la Internet, perfect pentru bucătărie sau dormitor.

Căştile Philips Fidelio L1 – Noile căşti excepţional Philips Fidelio L1 vă permit să percepeţi fiecare detaliu şi fiecare notă din compoziţia originală, în timp ce designul şi confortul sunt de excepţie.  Căştile au comandă şi microfon pentru iPhone încorporate, cablu audio de 3,5mm, mufă audio de 6,3mm pentru conectarea la dispozitivele Hi-Fi.

 

Etichete: , , , ,