iOS 5 poate fi deja descarcat in Romania: Atentie insa la serverele supraincarcate

Scris de | 12 octombrie, 2011
iOS 5 poate fi deja descarcat in Romania: Atentie insa la serverele supraincarcate

iOS 5 poate fi descărcat deja de către utilizatorii de iPhone, iPad și iPod Touch din România prin intermediul iTunes. Ce trebuie să faci pentru a beneficia de noul update iOS? În primul rând lansează iTunes și fii sigur că ai cea mai recentă, versiune, respectiv 10.5. Poți verifica accesând opțiunea Check for Updates din meniul Help.

După ce iTunes a fost updatat la versiunea 10.5 iTunes se va sincroniza cu telefonul/tableta. Selectează din iTunes dispozitivul și în zona Version apasă butonul Update. iTunes te va anunța că există o versiune mai nouă de software, și anume 5.0.

Dacă vrei să faci update-ul la iOS5 chiar acum,selectează Download and Update, iar procesul va demara după câteva click-uri de confirmare. În funcție de conexiunea la internet și de încărcarea serverelor, update-ul va dura între câteva minute și câteva zeci de minute.

Atenție însă, serverele sunt foarte încărcate și ai putea da peste o serie de erori în momentul update-ului la iOS 5, cea mai frecventă fiind Connection Timed Out. Această problemă poate fi cauzată și de firewall sau de antivirus care blochează accesul la server.

Pe tot parcursul update-ului ai mare grijă să nu deconectezi telefonul de la conexiunea cu computerul.

Odată finalizat update-ul la iOS 5, te poți bucura de funcționalitatea sporită pe care acesta o aduce telefoanelor iPhone, tabletelor iPad și playerelor iPod Touch. Mai precis modelele iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad, iPad 2, iPod Touch 3 şi iPod Touch 4.

iOS 5 aduce peste 200 de noi funcții, despre care poți citi aici.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,