connect 101 – duelul giganţilor

Scris de | 19 octombrie, 2011
connect 101 – duelul giganţilor

revista connect 101Numărul 101 al revistei connect este pe piaţă. Nu lipsesc subiectele interesante din sfera IT & C.

Iată câteva dintre acestea:

Interviul ediţiei este cu Răzvan Zimbea, Director General Asesoft Distribution, care a vorbit despre creşterea rezultatelor financiare ale companiei, marketing-ul online şi multe altele..

NFC World Congress 2011– Prima ediţie a congresului mondial NFC a atras un public numeros de peste 1.300 de vizitatori din 60 de ţări, interesaţi de tehnologia wireless Near Field Communication. Tehnologia va deveni un standard pentru dispozitivele mobile în anii ce vor urma, iar evenimentul reprezintă un pas important înainte în adoptarea NFC la nivel mondial.

Duelul giganţilor – Cele mai în vogă smartphone-uri din lume intră în ring pentru o serie de teste deosebit de interesante. Într-un colţ avem iPhone 4 iar în celălalt avem Samsung Galaxy S II.

Festivalul Facebook – Reţeaua de socializare fondată de Mark Zuckerberg a schimbat chiar şi design-ul telefoanelor mobile. Modelele HTC Salsa şi HTC ChaCha dansează pe ritmuri de Facebook cu butoane dedicate site-ului de socializare şi tot ce ai nevoie pentru a ţine legătura cu prietenii tăi.

Când ai nevoie de gadget-uri – Unul dintre cei mai importanţi scriitori autohtoni contemporani e şi unul dintre cei mai renumiţi fani Apple. Mircea Cărtărescu vorbeşte într-un interviu acordat în exclusivitate pentru connect despre iPad, cărţi în format electronic, Android şi multe altele.

Mobile Computing –Se transformă vâlva din jurul iPad în vâlvă în jurul tabletelor? Cele mai noi tablete sunt luate sub lupă pentru o evaluare ce va stabili concurenţa tabletei emblematice Apple.

Sony Vaio Z, Fujitsu Lifebook S761 şi alte laptop-uri în test – Cele mai noi notebook-uri şi netbook-uri au trecut pragul redacţiei connect pentru o serie de teste. Sony Vaio Z şi Asus U36SD redefinesc conceptul de design şi performanţă în categoria ultra-portabilelor, iar Fujitsu Lifebook S761 ne ajută să răspundem la întrebarea: Cât de important e un laptop în viaţa noastră?

GPS-uri pentru ciclişti – Numărul de GPS-uri destinate pasionaţilor de ciclism este în continuă creştere. În virtutea acestui fapt, îţi prezentăm 4 GPS-uri noi ce oferă utilizatorului date exacte şi detaliate cu privire la traseu, viteză şi aşa mai departe.

Ca de obicei, nu lipsesc cele mai noi ştiri şi produse din universal IT & C şi nici review-uri ale celor mai interesante jocuri pentru PC şi telefoane mobile.

 Despre revista connect

connect este cea mai mare revistă de telecomunicaţii din Europa şi singura revistă de specialitate care deţine un laborator propriu, certificat ISO 9001, care oferă date precise despre toate gadget-urile supuse testării. În România, connect are peste 100.000 de cititori.

http://www.connect.ro

http://www.mtr.ro

http://www.facebook.com/connectromania

connect@mtr.ro