Allview lansează laptop-ul APC N570 Dual Core

⇣ Sari la articol

Allview a anunţat astăzi lansarea unui nou dispozitiv din gama de notebook-uri a companiei. Laptop-ul APC N570 Dual Core e un laptop accesibil şi poate fi achiziţionat acum în magazinele partenere.

Configuraţia hardware a noului produs are la bază un procesor Intel Atom Dual Core la 1,66 GHz, un hard disk de 320 GB cu viteză de rotaţie de 7200 RPM, o memorie RAM de 2 GB şi un ecran LED de 13,3”.

“APC N570 Dual Core este al doilea produs performant care completează acestă gamă, reprezentând echilibrul perfect între portabilitate, funcţionabilitate şi preţ.”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

APC N570 este un dispozitiv echipat cu toate lucrurile de care are nevoie un utilizator: conectivitate WiFi şi ethernet, cameră web, microfon, cititor de carduri de memorie şi un hard-disk rapid de 320GB. Modelul rulează sistemul de operare Linux Kubuntu. Mai mult, datorită carcasei subţiri de mai puţin de 2.5cm grosime şi greutătii de doar 1,467 kg, noul produs oferă o mobilitate fără egal utilizatorilor săi.

Allview APC N570 Dual Core poate fi achiziţionat la preţul de 1199 lei.

Articole asemanatoare