BlizzCon 2011: Diablo 3, Mists of Pandaria, DOTA şi un nou trailer cu Kerrigan

Scris de | 24 octombrie, 2011
BlizzCon 2011: Diablo 3, Mists of Pandaria, DOTA şi un nou trailer cu Kerrigan

BlizzCon 2011, conferinţa anuală organizată de către cei de la Blizzard, s-a încheiat de curând, iar anunţurile de anvergură nu s-au lăsat aşteptate. Fanii Diablo III au fost întâmpinaţi cu o multitudine de workshop-uri şi conferinţe în care producătorii au oferit informaţii despre mitologia jocului, sistemul de luptă şi de dezvoltare a personajelor, magazinul de iteme, precum şi un trailer impresionant în care facem cunoştinţă cu terifiantul Azmodan.

Diablo III Collector’s Edition a fost şi el prezentat în detaliu. Norocoşii care vor pune mâna pe pachet vor fi trataţi pe lângă jocul în sine cu un stick de 4 GB compus dintr-un Soulstone şi craniul lui Diablo pe care vei găsi jocurile Diablo II şi Diablo II: Lord of Destruction. Mai sunt incluse un set Blu-ray Behind the Scenes, o carte de 208 pagini cu ilustraţii din joc, precum şi un CD cu sountrack-ul. Nu lipseşte nici conţinutul digital exclusiv, cum ar fi o serie de artefacte unice cum ar fi aripile de înger, un nou pet pentru World of Warcraft – Fetish Shaman precum şi portrete pentru Starcraft II Battle.net.

Tot în cadrul conferinţei Blizzard a dezvăluit noul expansion pentru World of Warcraft: Mist of Pandaria. Intră în joc simpaticii urşi panda Pandaren, continentul Pandaria, cu evidentă inspiraţie asiatică, precum şi o nouă clasă – monk.

Nici Starcraft II: Heart of the Swarm nu s-a lăsat invitat prea mult. Pe lângă noile unităţi din următorul joc al seriei Blizzard a prezentat şi un trailer de excepţie centrat pe Kerrigan şi noul său rol în cadrul poveştii.

Pe lângă multe alte prezentări, Blizzard au mai oferit o privire asupra noului DOTA dezvoltat de către companie, precum şi asupra noilor eroi cum ar fi Kerrigan, Thrall sau Witchdoctor-ul din Diablo III.

Ce a lipsit? În bunul stil Blizzard, datele de lansare, pret si alte detalii de acest gen.

Etichete: , , , ,