Elder Scrolls V Skyrim: Se întorc dragonii

Scris de | 11 noiembrie, 2011
Elder Scrolls V Skyrim: Se întorc dragonii

The Elder Scrolls V Skyrim a fost lansat azi oficial, pe 11.11.2011, pe PC şi consolele Xbox 360 şi Sony PS3, alături de multe alte produse, filme şi servicii care au mizat pe semnificaţia mai mult sau mai puţin relevantă a acestei date. Din fericire, Skyrim nu avea nevoie de prea mult ajutor pentru a se bucura de succes, jocul celor de la Bethesda mizând pe succesul jocurilor anterioare ale seriei Elder Scrolls, cum ar fi Oblivion sau Morrowind, precum şi pe valori de producţie extrem de ridicate.
Povestea este una extrem de promiţătoare: la circa 200 de ani după evenimentele cataclismice din Oblivion eroul nostru porneşte într-o aventură epică, încercând să împiedice distrugerea lumii de către zeul dragon al Nordului, Alduin.
Punctele forte ale lui Elder Scrolls V Skyrim sunt grafica superbă, care îţi permite să te bucuri de lumea deschisă, plină de quest-uri şi personaje memorabile, precum şi senzaţia de libertate deplină. La fel ca şi în celelalte jocuri ale seriei, poţi lăsa povestea principală deoparte şi poţi să îţi dezvolţi personajul, punând umărul la rezolvarea problemelor pe care le întâmpină micile aşezări din munţii acoperiţi de zăpadă ai Nordului.
Multe dintre elementele jocurilor anterioare rămân la fel sau sunt îmbunătăţite, inclusiv superba mitologie din jurul acestui univers. La începutul jocului poţi opta pentru mai multe rase, inclusiv oameni, elfi şi orci, urmând să deprinzi skill-urile uneia dintre cele trei şcoli principale – Combat, Magic şi Stealth.
Au apărut deja şi primele review-uri, majoritatea extrem de bune. Skyrim a reuşit să obţină în mare parte scoruri de 8 şi 9, mici neajunsuri fiind bug-urile care nu putea să lipsească dintr-o lume atât de vastă precum cea din Elder Scrolls V.

Etichete: , , , ,