Colinde, wallpapere si aplicatii de Craciun

Scris de | 21 noiembrie, 2011
Colinde, wallpapere si aplicatii de Craciun

Parcă mai devreme ca niciodată aplicaţiile şi jocurile cu tematică de Crăciun au sosit în App Store, în versiuni pentru iPhone sau iPad. connect îţi prezintă câteva dintre cele mai interesante titluri, aplicaţii care oferă colinde de Craciun sau liste de cadouri pentru cei dragi.

Christmas Wallpapers & Backgrounds with Xmas Glow Effects

Decorează-ţi ecranul noului iPhone 4S cu imagini de sărbători, de mare rezoluţie, adaptate perfect pentru display-ul Retina. Ai la dispoziţie peste 1500 de wallpapere împărţite în 10 categorii – Tree, Santa, Decoration, Snow, etc. Interfaţa este intuitivă, fiind uşor să identifici exact imaginea pe care o căutai, pe care o poţi apoi publica şi pe Facebook sau Twitter.

Aplicaţia este disponibilă gratis în App Store.

Talking Santa for iPhone

Talking Santa revine în App Store cu poante distractive şi o mulţime de efecte amuzante. Moşul va repeta tot ceea ce îi spui, iar ca şi recompensă îl poţi hrăni cu lapte şi prăjituri.

La fel ca şi celelalte aplicaţii ale celor de la Outfit7, poţi să accesezi diferite acţiuni pentru a genera reacţii din partea Moşului.

Un element care merită menţionat este faptul că aplicaţia îţi permite să trimiţi felicitări personalizate pe Facebook, email sau MMS.

Talking Santa costă 0,79 euro.

Christmas!!

Aplicaţia gratuită a celor de la Gourmet Pixel este o combinaţie de accesorii utile în perioada sărbătorilor, cea mai interesantă fiind lista de cadouri integrată. Poţi crea o listă de cadouri selectând persoana căreia trebuie să îi iei cadoul, tipul cadoului şi statusul acestuia (cumpărat sau nu).

Christmas!! mai oferă o numărătoare inversă până la Crăciun, un calendar, şi alte câteva funcţii cum ar fi glume sau informaţii despre sărbători, disponibile însă doar în varianta plătită.

Christmas Sounds and Music Free – Merry Christmas!

Aplicaţia cu nume destul de lung a celor de la ObjectGraph ocupă locul 22 în Top Free din App Store, fiind gratuită pentru o perioadă limitată de timp. Poţi crea o atmosferă specială de sărbători folosind circa 20 de efecte sonore, de la clopoţei la sunetul cadourilor despachetate.

Sunt disponibile şi o serie de piese pe care le poţi folosi ca şi background, cum ar fi Silent Night şi Jingle Bells.

Xmas Music

Xmas Music oferă câteva dintre colindele clasice în limba engleză, cum ar fi Jingle Bells, We Wish You a Merry Christmas sau O Come All Ye Faitful cu versuri uşor de urmărit şi un soundtrack pe fundal. Aplicaţia este gratuită în App Store.

Etichete: , , , , , ,