iPhone: Cel mai căutat termen al anului pe Yahoo

Un reprezentant al companiei Yahoo a anunţat în timpul unei conferinţe de presă topul termenilor căutaţi pe portalul de ştiri în anul 2011. iPhone

Un reprezentant al companiei Yahoo a anunţat în timpul unei conferinţe de presă topul termenilor căutaţi pe portalul de ştiri în anul 2011. iPhone-ul companiei din Cupertino a ieşit pe primul loc, devansând nume celebre precum Justin Bieber, Jennifer Lopez sau Katy Perry.

Performanţa e cu atât mai impresionantă dacă luăm în considerare faptul că ultima dată când un gadget s-a clasat pe primul loc a fost în 2002, atunci când cel mai căutat termen pe Yahoo a fost consola Playstation 2, fabricată de Sony.

Vera Chan, reprezentantul companiei Yahoo, a declarat într-o conferinţa de presă: „Cu toate că dispozitivul a fost lansat acum 4 ani, a devenit dintr-o dată un subiect major.”

Pe locul doi în topul Yahoo s-a clasat Casey Anthony, o femeie din Statele Unite ale Americii care a fost acuzată că şi-a omorât propria fetiţă. Procesul acesteia a fost extrem de mediatizat peste ocean.