Galaxy Nexus, de luni în oferta Vodafone

Scris de | 7 decembrie, 2011
Galaxy Nexus, de luni în oferta Vodafone

Vodafone România a anunţat astăzi pe pagina oficială de Facebook data de lansare a noului Samsung Galaxy Nexus. Primul smartphone din lume cu sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich va fi disponibil începând de săptămâna viitoare.

Ice Cream Sandwich debutează în România pe data de 12 decembrie prin Vodafone. Operatorul de telefonie mobilă a anunţat disponibilitatea terminalului Galaxy Nexus printr-un post pe pagina oficială de Facebook: „Noul Galaxy Nexus, unul dintre cele mai aşteptate smartphone-uri ale momentului, vine de luni la Vodafone! Galaxy Nexus va fi disponibil de la 169 euro, cu pachet Mega 25 si 1GB Internet pe mobil. Luni avem o zi speciala, in care telefonul va fi disponibil cu un discount de 70 de euro, pentru orice pachet smartphone pe doi ani.”

Samsung Galaxy Nexus îmbină tehnologia avansată dezvoltată de Google şi cel mai nou hardware Samsung. Astfel, utilizatorii acestui smartphone de top beneficiază de experienţa oferită de display-ul de 4,65” HD Super AMOLED, cu o rezoluţie de 720p (1280 x 720 pixeli), susţinut de un procesor dual-core de 1.2GHz.

Konika Minolta - Mobotix 7

Etichete: , , , , , ,