LG Prada 3.0 soseşte cu un ecran super luminos

Scris de | 15 decembrie, 2011
LG Prada 3.0 soseşte cu un ecran super luminos

LG şi PRADA şi-au respectat promisiunea şi au lansat la Londra PRADA phone by LG 3.0, telefonul pe care îl anunţau în urmă cu câteva săptămâni.

Cel de-al treilea telefon născut în urma colaborării dintre PRADA şi LG este un smartphone echipat cu unul dintre cele mai luminoase ecrane din lume – 800 nit – mai luminos chiar şi decât cel al lui LG Optimus Black.
Displayul touch NOVA are diagonala de 4.3 inchi şi rezoluţia de 800 x 480 pixeli.
LG PRADA 3 se remarcă prin linii de design extrem de suple şi o simplitate chic, emblematică pentru designerii de la PRADA. Carcasa groasă de doar 8.5 mm afişează pe capacul din spate pattern-ul Saffiano specific, iar finisajele sunt în mare majoritate negre, sobre.
Ca şi hardware, noul smartphone LG are la bază un procesor dual core la 1 GHz care rulează fără probleme aplicaţiile din Android Market. Sistemul de operare este Android Gingerbread, însă update-ul la Ice Cream Sandwich a fost deja anunţat ca fiind în plan.
Mai putem aminti camera de 8 megapixeli, memoria internă de 8 GB, dual band Wi-Fi pentru navigare rapidă şi o baterie de 1540 mAh.
După cum era de aşteptat, PRADA phone by LG 3.0 este însoţit de o gamă largă de accesorii, de la handsfree Bluetooth la o serie de huse stilate. Nu au fost anunţate încă nici un fel de informaţii referitoare la pret.

Etichete: , , , ,