Grand Theft Auto 3, disponibil la preţ redus

Scris de | 26 decembrie, 2011
Grand Theft Auto 3, disponibil la preţ redus

Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun cei de la Rockstare Games au decis să ofere Grand Theft Auto 3 în versiunea dedicată dispozitivelor ce rulează sistemele de operare iOS şiAndroid la preţ redus pentru o perioadă limitată de timp.

Noul preţ la care poţi să-ţi achiziţionezi Grand Theft Auto de pe App Store este de 2.99 dolari, o reducere considerabilă faţă de preţul iniţial de 4.99 dolari. În ceea ce priveşte versiunea pentru Android, GTA 3 costă acum 9.83 RON, o reducere de 40% faţă de 16.52 RON. Promoţia ţine până în 29 decembrie.

Grand Theft Auto 3 a fost optimizat pentru dispozitivele mobile ce rulează platformele oferite de Apple şi Google. Fanii francizei GTA pot astfel sărbători un deceniu de la lansarea pe piaţă a jocului ce a revoluţionat o industrie întreagă, direct de pe smartphone-urile şi tabletele lor.

GTA 3 pentru iOS va rula doar pe dispozitivele produse de Apple ce includ un cip de tip A, ceea ce înseamnă că doar posesorii unui iPad, iPad 2, iPhone 4, iPhone 4S şi iPod Touch 4 vor putea să se bucure de aventurile lui Claude.

În ceea ce priveşte dispozitivele Android, lista e ceva mai generoasă: HTC Rezound, LG Optimus 2x, Motorola Atrix 4G, Motorola Droid X2, Motorola Photon 4G, Samsung Galaxy R, T-Mobile G2x, Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Dell Streak 7, LG Optimus Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 and 10.1, Sony Tablet S şi Toshiba Thrive.

Etichete: , , , , , ,