CES 2012: LG prezintă Google TV

Scris de | 6 ianuarie, 2012
CES 2012: LG prezintă Google TV

LG Electronics a prezentat astăzi în avanpremieră caracteristicile noului televizor Google TV ce va debuta săptămâna viitoare în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show de la Las Vegas.

Televizorul LG Smart cu Google TV îmbină sistemul de operare Android de la Google şi tehnologiile LG 3D şi Smart TV, oferind consumatorilor o opţiune atractivă pentru divertismentul de acasă.
Cea mai atractivă caracteristică a Google TV este uşurinţa de utilizare, datorită îmbinării dintre interfaţa cu sistem Android şi telecomanda Magic Remote Qwerty LG. Interfaţa LG Google TV şi ecranul principal au fost special concepute pentru a asigura navigarea şi selecţia conţinutului într-un mod simplu.

Interfaţa de utilizare poate fi accesată prin telecomanda Magic Remote Qwerty care îmbină avantajul de utilizare uşoară a LG Magic Remote cu o tastatură QWERTY.

Havis Kwon, preşedinte şi CEO al companiei LG Electronics Home Entertainment, a declarat într-un comunicat de presă: „Preocuparea permanentă a LG a fost de a oferi consumatorilor o serie variată de opţiuni pentru divertismentul de acasă, care să fie sofisticat şi confortabil în acelaşi timp. Prin Google TV, LG a îmbinat sistemul de operare Android de la Google cu tehnologiile LG 3D şi Smart TV, oferind consumatorilor o experienţă nouă, extraordinară.”

LG Google TV va fi prezentat în premieră pe 9 ianuarie 2012, în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show.

Etichete: , , , , ,