Ice Cream Sandwich pentru Asus Transformer soseşte la mijlocul lunii februarie

Scris de | 23 ianuarie, 2012
Ice Cream Sandwich pentru Asus Transformer soseşte la mijlocul lunii februarie

Compania taiwaneză Asus a confirmat pe pagina oficială de Facebook disponibilitatea noului sistem de operare Android Ice Cream Sandwich pentru tableta Eee Pad Transformer. Cea mai nouă versiune a platformei oferite de Google va sosi în mai puţin de o lună.

Asus a declarat pe pagina oficială de Facebook perioada de lansare a noului Android Ice cream Sandwich pe tableta Eee Pad Transformer. Utilizatorii dispozitivului se vor putea bucura de noua platformă începând cu „mijlocul lunii februarie”.

Eee Pad Transformer are o tastatură-dock QWERTY detaşabilă care sporeşte productivitate şi o baterie cu o autonomie externă, de 16 ore.

Sub capotă este integrat un procesor dual-core NVIDIA Tegra ale cărui performanţe se simt în special în momentul în care navighezi pe web sau rulezi aplicaţii în multitasking. Un panou IPS din sticlă de durabilă rezistentă la zgârieturi, de 10.1 inchi, reproduce culori clare, mai precise cu 50% comparabil cu alte tablete de pe piaţă, iar unghiul de vizualizare este şi el extrem de larg, de 178°.

Etichete: , , , , ,