Intel şi Molecule F lansează proiectul Chic Tech Fashion Blog

Scris de | 24 ianuarie, 2012
Intel şi Molecule F lansează proiectul Chic Tech Fashion Blog

Intel a anunţat astăzi lansarea unui proiect on-line în colaborare cu Molecule F. Chic Tech Fashion Blog reprezintă un spaţiu virtual unde moda şi tehnologia se îmbină ingenios, contribuind la exprimarea stilului personal al femeilor moderne.

Chich Tech Fashion Blog își propune să prezinte noutăți şi trenduri din tehnologie care au legătură cu designul, într-o manieră relaxată și prietenoasă, interviuri cu personalitati implicate în modă și lifestyle sau informații despre noile gadgeturi ultrafashionable, de la smartphone-uri la notebook-uri.

Ultrabook-ul, o nouă categorie de PC-uri portabile foarte ușor de folosit, lansat de Intel, va fi de asemenea prezentat pe noua platformă online. Ultrabook-ul îmbină performanţele unui notebook cu cele ale unui tablet PC şi creează o nouă tendinţă în industria IT datorită designului subţire şi elegant. Modelele prezente momentan în România sunt Acer, Asus și Toshiba.

Proiectul online Chic Tech este structurat pe nouă secțiuni, cu informații de la cele mai noi show-uri internaționale de modă în care se utilizează tehnologia, precum și interviuri cu designeri români și internaționali și prezentarea celor mai cool gadgeturi de pe piață.

Accesează acum Chic Tech Fashion Blog la adresa: http://molecule-f.com/chic-tech/

Etichete: , , ,