Samsung Seria 9, disponibilă acum în România

Scris de | 22 februarie, 2012
Samsung Seria 9, disponibilă acum în România

Samsung a anunţat disponibilitatea noilor laptop-uri din gama Seria 9 pe piaţa autohtonă. Samsung Notebook 9 Series este un model premium, adresat celor care îşi doresc performanţă şi stil, într-un dispozitiv complet.

Samsung Notebook 9 Series este fabricat din duraluminiu, un material uşor, de două ori mai rezistent decât aluminiul şi folosit de obicei la construcţia aeronavelor. În etapa de proiectare a modelului, Samsung a supus Notebook 9 Series unei serii complete de teste pentru durabilitate, pentru a asigura rezistenţa acestuia.

Mai mult, Notebook 9 Series se remarcă printr-un un stil aerodinamic şi elegant, arcuit pentru a se potrivi confortabil în mână, iar liniile fluide ale laturilor Seriei 9 reprezintă conceptului-cheie al design-ului.

Design-ul elegant al Seriei 9 este dublat de performanţele de hardware; modelul este echipat cu Microsoft Windows 7 şi cu cea de a doua generaţie de procesoare Intel Core i5/i7, cu o memorie de până la 8GB.

Valentin Popa, IT product manager în cadrul Samsung Electronics România, a declarat într-un comunicat de presă: „Este un dispozitiv de înaltă clasă, ce se remarcă prin calitate la toate nivelurile, de la display-ul foarte luminos, la componentele hardware sau finisaje. Suntem încrezători că va fi foarte bine primit şi pe piaţa din România, unde utilizatorii se îndreaptă din ce în ce mai mult spre produse foarte performante”.

Samsung Seria 9 va fi disponibil pe piaţa din România începând de luna aceasta.

Etichete: , , ,