Sony Xperia P şi Xperia U: Design inedit cu elemente transparente, dock multifuncţional

Scris de | 27 februarie, 2012
Sony Xperia P şi Xperia U: Design inedit cu elemente transparente, dock multifuncţional

Sony Xperia P şi Xperia U sunt două noi telefoane din seria NXT a companiei japoneze, modele  cu un design remarcabil, ecrane Reality Display cu tehnologie White Magic şi posibilitatea conectării la un televizor HD cu ajutorul unui Smart Dock.

Noile telefoane Sony au carcase care includ o secţiune transparentă, iluminată în momentul în care primeşti un apel sau un mesaj. Secţiunea transparentă preia culoarea fotografiilor vizionate sau a copertei albumului pe care îl asculţi în acel moment.

Atât Xperia P cât şi Xperia U sosesc cu Android 2.3 în momentul lansării, însă vor primi update la Android 4.0. Sistemul de operare este completat de o nouă interfaţă cu un nou player audio şi video şi un nou album.

Sony Xperia P are o carcasă unibody din aluminiu cu dimensiuni de 122 x 59.5 x 10.5 mm, greutate de 120 grame şi un ecran de 4 inchi Reality Display cu rezoluţie 960 x 540 pixeli şi tehnologie White Magic care îmbunătăţeşte luminozitatea.

Telefonul are la bază un procesor dual core de 1 GHz, 16 GB memorie internă şi o cameră de 8 megapixeli cu bliţ LED, autofocus, zoom digital 8x, mod 3D Sweep Panorama şi înregistrare video HD 1080p.

În ceea ce priveşte conectivitatea, Xperia P oferă pe lânăg NFC, HDMI şi DLNA şi posibilitatea culplării la un Smart Dock. SmartDock-ul îţi permite conectarea telefonului la un televizor HD prin HDMI sau conectarea unui mouse şi a unei tastaturi prin USB, transformând Xperia P într-un mini PC.

Sony Xperia U este un model mai compact, cu un ecran de 3.5 inchi, procesor dual core la 1 GHz, o cameră de 5 megapixeli şi tehnologii de sunet cum ar fi xLoud sua 3D surround sound.

Sony Xperia P şi Xperia U vor fi disponibile din al doilea trimestru al acestui an.

Etichete: , , , , , ,