Noul iPad la 49.99 lire? Pare prea frumos pentru a fi adevărat

Scris de | 15 martie, 2012
Noul iPad la 49.99 lire? Pare prea frumos pentru a fi adevărat

Clienţii care au accesat site-ul celor de la  Tesco, unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Marea Britanie, au fost şocaţi să afle că preţul pentru versiunea de 64GB a noului iPad era de doar 49.99 de lire. Vestea s-a răspândit rapid pe reţelele de socializare, iar eroarea a dus la un număr mare de comenzi care a reuşit chiar şi să blocheze temporar  site-ul.

Noul iPad de 64 GB la doar 49.99 lire? Greu de crezut, însă ieri retailer-ul britanic Tesco a postat chiar acest preţ pentru cea mai nouă versiune a tabletei Apple. Discount-ul de peste 90% a atras clienţi care au început, evident, să-şi comande noul iPad.

După cum era însă oarecum previzibil, totul a fost o regretabilă eroare. Citat de cotidianul Mirror, un reprezentant al magazinului Tesco a declarat că totul a fost cauzat de o „eroare IT” care va fi rectificată. Mai important este faptul că magazinul nu va lua în considerare comenzile efectuate până acum, iar cei care se bucurau că au reuşit să facă o afacere extraordinară au rămas cu ochii în soare.

Mulţi utilizatori s-au revolat argumentând că cei de la Tesco nu mai aveau dreptul să refuze comenzile pentru cei care au plătit deja pentru un iPad iar banii au fost retraşi de pe card.

Versiunea de 64GB cu Wi-Fi e listată la preţul de 699 dolari pe site-ul oficial Apple, în timp ce modelul cu 4G poate fi achiziţionat la preţul de 829 dolari.

Etichete: , , , ,