PlayStation 4 s-ar putea numi Orbis, ar urma să sosească la finalul lui 2013

Scris de | 30 martie, 2012
PlayStation 4 s-ar putea numi Orbis, ar urma să sosească la finalul lui 2013

Un lucru este cert, nici Microsoft şi nici Sony nu îşi vor dezvălui noua generaţie de console în acest an, însă zvonurile legate de  acestea şi denumirile lor (Orbis şi Durango) sunt tot mai interesante. Recent site-ul Kotaku a venit cu o serie de informaţii extrem de interesante, despre care spun că provin din surse credibile, potrivit cărora următorul PlayStation nu ar urma să se numească PlayStation 4 ci Orbis. Nu este încă clar însă dacă vorbim despre un nume de cod, cum este Durango pentru noul Xbox sau de denumirea finală, însă Orbis sună cel puţin interesant, mai ales dacă această denumire este combinată cu un alt brand al Sony, Vita.

Vita Orbis (Cercul vieţii) pare o denumire potrivită pentru o consolă care ar urma să ofere nu doar acces la jocuri next gen ci şi la un întreg univers multimedia.

Se pare că o serie de companii implicate în realizarea de jocuri pentru consola next gen au primit deja kit-uri la începutul acestui an, Sony pregătind terenul pentru lansarea care conform multor voci ar avea loc în sezonul de sărbători din 2013.

Etichete: , , , ,