Philips 273G: Monitor 3D dedicat gamerilor

Scris de | 5 aprilie, 2012
Philips 273G: Monitor 3D dedicat gamerilor

Philips a anunţat disponibilitatea noului monitor 273G pe piaţa autohtonă. Noul monitor 3D Philips 273G dispune de un ecran mare şi de ochelari 3D activi ce rezultă într-o experienţă de joc foarte realistă.

După cum bine ştiu gamerii pasionaţi, cu cât rezoluţia este mai mare, cu atât jocul devine mai real. Philips 273G utilizează cea mai nouă generaţie de ecrane cu comutare rapidă pentru adâncime şi realism. În plus, oferă o rezoluţie Full HD 1920×1080. Philips permite o experienţă vizuală unică care introduce utilizatorii în cea mai nouă lume 3D. Monitorul vine însoţit de o pereche de ochelari 3D activi reîncărcabili, cu conexiune wireless. Jucătorii rămân captivaţi de joc, fără să-şi facă griji sau să fie restricţionaţi de unghiurile de vizualizare. 

Tehnologia 3D este vedeta, dar asta nu înseamnă că jocurile 2D sunt de neglijat. Gamerii pot reinventa experienţa 2D a jocurilor, filmelor şi clipurilor cu pachetul de soft pentru PC, privindu-le cum se transformă în 3D din doar câteva click-uri, ajustarea făcându-se fără probleme. În cazul dispozitivelor Blu-ray pentru gaming şi a playerelor pentru filme cu conectivitate compatibilă cu 1.4a HDMI, Philips 273G se comută automat pe modul 3D, oferind imediat imagini de o calitate superioară, astfel încât jucătorii să intre în acţiune.

Monitorul Philips 273G este disponbil în magazinele din România la un preţ de 1999 Lei.

Etichete: , , ,