Transmite datele de pe smartphone prin wireless si scrie-le pe DVD cu Samsung Optical Smart Hub

Scris de | 7 aprilie, 2012
Transmite datele de pe smartphone prin wireless si scrie-le pe DVD cu Samsung Optical Smart Hub

Samsung lansează un inscriptor CD/DVD extren, care aduce în plus un modul wireless și o mufă Ethernet. Ideal pentru utilizatorii de smartphone-uri și tablete, unitatea Samsung poate transfera conţinutul de pe și pe CD-uri şi DVD-uri  pe dispozitivele lor mobile.

Ca soluție de  backup, SE-208BW poate fi conectat wireless la un smartphone sau tabletă pentru a face backup la fotografii, fişiere video sau contacte pe CD-uri sau DVD-uri fără să fie nevoie de folosirea PC-ul sau a laptop-ului. De asemenea, SE-208BW suportă Dynamic DNS, care oferă posibilitatea disk drive-ului să se comporte ca un server privat.

Vitezele de citire sunt de 24X CD-ROM, 24X CD-RW, 8X DVD şi viteza de scriere 8X DVD±R, 5X DVD-RAM, 6X DVD+R Dual Layer, 6X DVD-R Dual Layer, 8X DVD+RW, 6X DVD-RW.

Pentru dispozitivele TV compatibile cu DLNA, SE-208BW vine echipat cu serviciul Allshare, care le permite utilizatorilor să vadă conţinutul de pe unitate prin intermediul meniului TV şi să ruleze fişierele multimedia de pe CD-uri şi DVD-uri.

Samsung Optical Smart Hub are un desgin atractiv, fiind încorporat într-o carcasă subţire, care măsoară doar 150mmx25mmx198mm şi cântăreşte 430g.

Etichete: , , ,