BenQ lanseaza in Romania proiectoarele cu tehnologia laser

Scris de | 25 aprilie, 2012
BenQ lanseaza in Romania proiectoarele cu tehnologia laser

BenQ lanseaza astazi in Romania noua gama de proiectoare echipate cu surse de lumina laser ce au o durata de viata a lampii de pana la 20.000 de ore.

BenQ LW61ST si LX60ST sunt primele proiectoare „short throw” din lume echipate cu tehnologia de iluminare BlueCore Laser Light. Tehnologia asigura performanta in redarea imaginilor, un cosum de energie redus si un modul instant on pentru pornire si oprire rapida de pana la 5 secunde.

BenQ LW61ST, primul proiector laser cu durata de viata a lampii de pana la 20.000 de ore, proiecteaza imagini pe distante scurte (Short Throw), dispune de rezolutie HD WXGA (1280×800) si are un contrast nativ de 80.000:1 cu o luminozitate de 2.000 ANSI lumeni.

Durata de viata a lampii, designul fara filtru de praf, conexiunile LAN, USB Reader/Display si HDMI, tehnologia  Advanced SmartEco sunt cateva caracteristici care pozitioneaza proiectorul in clasa de top.

Prin tehnologia Advanced SmartEco se poate ajusta luminozitatea lampii cu pana la 90% in functie de sursa din care primeste semnal, iar cu ajutorului butonului BlankEco prezentatorul are poziblitatea sa redirectioneze atentia privitorilor dinspre proiectie spre sine.

Modelul permite realizarea prezentarilor direct de pe device-ul iOS (iPad sau iPhone), prin folosirea aplicatiei Qpresenter si a unei retele wireless.

Tot astazi a fost prezentat si BenQ LX60ST, alternative inteligenta pentru modelele conventionale. LX60ST este un proiector XGA care aduce tehnologia BlueCore Laser Light si o durata de viata a lampii de 20.000 de ore, un contrast 80.000:1, lumininozitate de 2.000 ANSI lumeni si caracteristici care reduc consumul de energie.

Utilizand tehnologia Advanced SmartEco, proiectorul isi reduce luminozitatea cu pana la 10% atunci cand nu detecteaza o sursa de semnal pentru o perioada de 3 minute.

“BenQ intelege provocarile la care este supus mediul educational si de business, iar noile proiectoare vin sa raspunda cerintelor de eficienta si utilitate. Cu un consum redus de energie electrica, o durata de viata de 20.000 de ore a lampii si un contrast de 80.000:1, noile modele de proiectoare echipate cu tehnologia de iluminare BlueCore Laser Light reprezinta o solutie imbatabila pentru mediile educationale si de business actual.”, a declarant Dragos Salamac, Country BenQ pentru Romania.

BenQ este lider pe segmentul de proiectoare in Romania prognozand o crestere de minim 15-20% a pietei in 2012, Romania fiind a doua tara din Europa cu potential de crestere conform studiului FutureSource Consulting.

Etichete: , , , , , ,