Rezultate bune pentru Avira pentru Android si Mac

Scris de | 27 aprilie, 2012
Rezultate bune pentru Avira pentru Android si Mac

Inca de la lansarea acestuia, la sfarsitul lunii martie, Avira Free Mac Security a fost instalat de peste 56.000 de ori, instalarile continuand si acum! 56% dintre instalari au fost realizate in limba germana, 44% in limba engleza … acum are si AMC (Avira Management Console). Solutia pentru Android a fost descarcata de peste 60,000 de ori prin Google Play (aproximativ 3500 de descarcari pe zi) si este foarte apreciata: „usor de folosit, simplu, cu design intuitiv”. In Japonia, Avira Free Android Security este de impact pentru mass-media si a fost clasat pe locul 1 timp de 2 saptamani!

 AVIRA FREE MAC SECURITY

Avansul tehnologic a permis echipamentelor Macintosh sa ofere o interfata grafica mai placuta si mai usor de folosit. Odata cu cresterea popularitatii a crescut si interesul hackerilor pentru aceste dispozitive.

Solutia de protectie realizata de producatorul german Avira beneficiaza de experienta acumulata in 25 de ani de generare a solutiilor de securitate. Avira Free Mac Security, securizeaza platformele Mac impotriva atacurilor virusilor. Avira Free Mac Security va ofera: protectie in timp real, trei modalitati de scanare (rapida, completa a intregului sistem, customizata), management centralizat la nivelul tuturor serverelor si statiilor din retea prin intermediul AMC (Avira Management Console), securitate ridicata la nivelul intregii retele.

AVIRA FREE ANDROID SECURITY
AFAS ofera posibilitatea de a-ti proteja telefonul cu sistem Android in cazul in care l-ai pierdut sau l-ai uitat acasa prin urmatoarele functionalitati:

  • Location Tracking (localizarea telefonului prin Google map)
  • Remote Wipe (daca telefonul ti-a fost furat, poti sterge prin intermediul consolei Web toate contactele, mesajele, aplicatiile, pozele, setarile, credentialele)
  • Owner Notification (daca cineva iti gaseste telefonul, te poate contacta prin simpla apasare a unui buton de pe ecran)
  •  Remote Lock (poti bloca telefonul si continutul lui de la distanta)
  •  Remote Scream (poti declansa o alarma sonora care te ajuta sa localizezi telefonul care se afla in imediata ta vecinatate)
  • Device Administration (monitorizarea bateriei si a altor parametrii de functionare a telefonului).

Cum functioneaza: descarci aplicatia si o instalezi pe telefon, creezi contul si inregistrezi device-ul (un cont poate controla 5 aparate), controlezi telefonul de la distanta, prin intermediul consolei Web.

Oferta de produse Avira sunt disponibile prin GENESYS DISTRIBUTIE,  distribuitor autorizat  in Romania.

Etichete: , , , ,