Samsung Galaxy S III a ajuns in Romania

Scris de | 17 mai, 2012
Samsung Galaxy S III a ajuns in Romania

Samsung Electronics Romania a anuntat ieri lansarea pe piata locala a noului smartphone din familia Galaxy: Samsung Galaxy S III.

Samsung Galaxy SIII se prezinta ca “inspirat din natura” si este noul concept de smartphone care are la baza o experienta intuitive, prin gesturi.

“Samsung Galaxy S III redefineste modul in care interactionam cu smartphone-urile, oferind o experienta de utilizare intuitiva, pentru a face viata de zi cu zi mai usoara. Galaxy S III poate citi gesturile utilizatorilor, raspunzand la fiecare comanda, fara a fi nevoie sa ii atingem ecranul”, a declarant Sorin Manea, Telecom Division Manager in cadrul Samsung Electronics Romania.

Samsung Galaxy S III, disponibil in versiunile cu carcasa alba si albastra, imbina tehnologia avansata dezvoltata de Google si cel mai nou hardware Samsung. Astfel, utilizatorii acestui smartphone de top beneficiaza de experienta oferita de display-ul de 4,8” HD Super AMOLED, cu o rezolutie HD de 720p (1280 x 720 pixeli), sustinut de un procesor quad-core cu o viteza de 1,4GHz.

Samsung Galaxy S III va fi disponibil incepand cu sfarsitul acestei luni in magazinele partenere Samsung.

Mai multe despre Galaxy S III:

 

 

Etichete: , , ,