Steve Wozniak va lucra la filmul despre viaţa lui Steve Jobs

Scris de | 18 mai, 2012
Steve Wozniak va lucra la filmul despre viaţa lui Steve Jobs

Steve Wozniak, co-fondatorul companiei Apple, a fost angajat de Sony pentru a lucra la filmul despre viaţa lui Steve Jobs, bazat pe cartea lui Walter Isaacson. Aaron Sorkin a anunţat într-un interviu pentru Reuters că Steve Wozniak va oferi echipei din spatele peliculei detalii tehnologice despre primele produse Apple.

Conform scenaristului Aaron Sorkin, Steve Wozniak va lucra direct la filmul despre viaţa lui Steve Jobs, produs de Sony Pictures. Co-fondatorul celebrei companii a fost angajat pentru a explica aspectele tehnologice ale primelor produse Apple, la care a lucrat alături de Steve Jobs. Cei de la Sony Pictures speră astfel să creeze o autenticitate aparte filmului.

Studioul Sony a anunţat de asemenea la începutul săptămânii că Aaron Sorkin se va ocupa de scenariul filmului bazat pe cartea lui Walter Isaacson. Aaron Sorkin a scris scenariul filmului The Social Network, despre Facebook şi fondatorul reţelei de socializare Mark Zuckerberg, pentru care a primit şi un premiu Oscar.

Etichete: , , , , , ,