Vodafone a lansat o nouă ofertă pentru pachetele Internet şi Voce Fixă

Scris de | 1 iunie, 2012
Vodafone a lansat o nouă ofertă pentru pachetele Internet şi Voce Fixă

Vodafone România a anunţat disponibilitatea ofertelor pachetelor de Internet şi Voce Fixă pentru clienţii individuali ai operatorului de telefonie mobilă. Utilizatorii care optează pentru serviciul Internet şi Voce Fixa au la dispoziţie trei planuri tarifare.

Echipamentul de conectare este oferit gratuit, la abonamentele Internet si Voce Fixa 12 GB si Internet si Voce Fixa 20 GB incheiate pe o perioada de doi ani.

Cu Internet si Voce Fixa, utilizatorii au la dispozitie o solutie performanta de date si voce, usor de utilizat, cu activare rapida si instalare imediata.

Serviciul utilizeaza un dispozitiv de tip plug-and-play care ofera acces securizat la internet printr-o retea wireless si permite conectarea simultana pentru mai multe dispozitive, incluzand PC, laptop, tableta si smartphone, cu viteze de download de pana la 7,2 Mbps. De asemenea, echipamentul include un telefon fix si posibilitatea de a adauga pana la cinci receptoare.

Abonamentele Internet si Voce Fixa sunt disponibile pentru activare in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai.

Etichete: , , , ,