HTC One S, One X şi Desire C, la preţuri speciale în oferta Orange: De la 69, 169 şi respectiv 9 euro

Scris de | 12 iunie, 2012
HTC One S, One X şi Desire C, la preţuri speciale în oferta Orange: De la 69, 169 şi respectiv 9 euro

Orange anunţă că două telefoane din portofoliul HTC, One S şi Desire C, vor fi disponibile din această lună la preţuri speciale.

HTC One S, pe care am avut ocazia să îl testăm, poate fi achiziţionat la un preţ ce porneşte de la 69 euro. Oferta este valabilă împreună cu un abonament Panteră 21 şi opţiunea My Smartphone 15 care include internet nelimitat şi download la viteze de până la 7,2 Mbps pentru primul GB..

Cel de-al doilea telefon din ofertă, HTC Desire C, este un model compact cu ecran HVGA de 3,5 inchi ce promite o navigare rapidă pe internet. Desire C are integrată rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich cu interfaţa HTC Sense 4.0 şi oferă acces la aplicaţii, jocuri, muzică şi filme prin intermediul Google Play. Smartphone-ul este disponibil la preţuri începând cu 9 euro, ofertă valabilă cu abonamentul Panteră 21 şi My Smartphone 15.

Tot din această lună modelul de top al celor de la HTC, One X, este disponibil la un tarif începând cu 169 de euro, preţ valabil cu un abonament nou Panteră 21 pe 2 ani şi cu opţiunea My Smartphone 15.

Etichete: , , , , , ,