Update de software facil pentru telefoanele Samsung cu Android

Scris de | 13 iunie, 2012
Update de software facil pentru telefoanele Samsung cu Android

Utilizatorii de telefoane Samsung cu Android care doresc să îşi facă update la software pot apela de acum la sistemul SMART (Samsung Multiple Automatic Reflash Tool),  disponibil în primul magazin Samsung din Centrul Comercial Feeria.

Sistemul permite update-ul prin simpla conectare a dispozitivului la PC cu ajutorul unui cablu USB. SMART recunoaște modelul de telefon și software-ul și descarcă automat cea mai recentă versiune de software disponibilă. Astfel, Programul permite actualizarea datelor de pe telefon prin simpla conectare a acestuia la PC prin intermediul unui cablu USB.

Există trei moduri de descarcare a software-ului, în funcție de necesitățile utilizatorului: „Default Mode” este destinat celor care își doresc cea mai nouă versiune de software, însă nu au nevoie de inițializare; „Factory Mode” permite actualizarea și inițializarea cu cea mai nouă versiune de software disponibilă a unui telefon resetat la configurația din fabrică, în timp ce opțiunea „S/W Re-download” oferă posibilitatea de a descărca cel mai recent conținut, chiar dacă dispozitivul este deja actualizat.

Programul este compatibil cu PC-urile prevăzute cu sistemul de operare Windows 7 (32/64bit) sau Windows XP (16/32bit), cu capacitate HDD de 100GB. În cazul PC-urilor cu Windows 7, SMART permite conectarea a până la 8 dispozitive, în timp ce computerele echipate cu Windows XP permit conectarea unui singur telefon.

Etichete: , , ,