Peste 40 de ligi de fotbal si alte evenimente globale, pe televizoarele Samsung

Scris de | 18 iunie, 2012
Peste 40 de ligi de fotbal si alte evenimente globale, pe televizoarele Samsung

Samsung  a încheiat de curând un parteneriat cu Motain, creatorul uneia dintre cele mai complete aplicaţii de fotbal pentru Smart TV – THE Football App. Aplicaţia oferă acoperire pentru peste 40 de ligi de fotbal şi evenimente globale, fiind disponibililă în 5 limbi. THE Football App este actualizată constant pentru a le oferi fanilor ştiri de ultimă oră, comentarii şi statistici live,precum şi repere video, asigurând o experienţă cu adevărat captivantă.

THE Football App are o interfaţă intuitivă, iar informații precum conferinţele de presă, rapoartele dinaintea meciului şi interviurile cu jucătorii sunt toate incluse în acest serviciu.

THE Football App a fost lansată în 2009 sub brandul german iLiga. Utilizatorii au vizualizat echivalentul a 45 de ani de fotbal doar în februarie 2012, aplicaţia înregistrând peste 6 milioane de descărcări. THE Football App este lansată special pentru programul de fotbal din vara aceasta, precum şi pentru ligile şi turneele europene. Aplicaţia va fi disponibilă pentru gamele de TV şi audio-video din 2011 şi 2012, în 5 limbi: engleză, franceză, germană, italiană şi spaniolă. În România, aplicaţia este disponibilă pe gama Samsung Smart TV din 2011, urmând ca în scurt timp să fie lansată şi pe televizoarele din 2012.

 

 

Etichete: , , ,