HTC promite telefoane cu Windows 8 până la finalul lui 2012

Scris de | 21 iunie, 2012
HTC promite telefoane cu Windows 8 până la finalul lui 2012

Peter Chou, CEO al HTC Corporation, a anunțat de curând că producătorul de telefoane va oferi în a doua parte a anului smartphone-uri cu sistem de operare Windows Phone 8. Nu este o veste tocmai surprinzătoare, ținând cont de parteneriatul dintre cele două companii ce durează de 12 ani, care a generat vânzări de circa 40 de milioane de telefoane până în prezent.

Terry Myreson, Vice Președintele al departamentului Windows Phone in cadrul Microsoft confirmă și el planurile comune  – “HTC este unul dintre cei mai apropiați parteneri ai noștri și urmărim un scop comun prin promovarea soluțiilor inovatoare centrate pe utilizatori, fapt care facilitează colaborarea dintre noi. Suntem nerăbdători să asistăm la momentul în care HTC va adăuga Windows Phone 8 în portofoliul de produse.” De altfel Microsoft are planuri extrem de mari pentru Windows 8, în special pe zona de tablete și telefoane și încearcă să se asigure că totul va decurge perfect, preferând să lanseze propriile tablete, denumite Microsoft Surface.

În prezent smartphone-ul cel mai puternic al celor de la HTC, HTC One X rulează Android, însă compania are în portofoliu numeroase modele cu Windows Phone Mango, cum ar fi HTC Titan sau Radar.

Etichete: , , ,