Sony VAIO T13: Primul Ultrabook VAIO sosește cu o carcasă din aluminiu și magneziu, procesor i3

Scris de | 21 iunie, 2012
Sony VAIO T13: Primul Ultrabook VAIO sosește cu o carcasă din aluminiu și magneziu, procesor i3

Sony Vaio T13 este primul Ultrabook Vaio al companiei, un model ultraportabil cu display LED de 13 inchi, o carcasă elegantă și robustă din aluminiu şi magneziu, cu o greutate de 1.6 kg și un procesor Intel Core i3-2367M.

Ultrabook-ul este gata de lucru în câteva secunde grație modului Rapid Wake + Eco, iar  autonomia de până la 7 ore a bateriei permite folosirea ultrabook-ului de-a lungul unei întregi zile de lucru.

Noul model oferă o soluție hibrid de stocare HDD/SDD (320GB/32GB), iar paleta de conexiuni este extrem de largă, incluzând ieşirile HDMI, VGA şi portul RJ45, alături de slotul media SD/MMC. Te vei bucura de o conectare uşoară şi rapidă la monitoare, proiectoare sau alte dispozitive, fără a mai fi necesare adaptoarele.

Touchpad-ul generos, fără butoane, oferă spaţiu suficient pentru utilizarea intuitivă a ultrabook-ului prin scroll, atingere, pinch/zoom sau mişcări circulare.

VAIO T13 surprinde și la capitolul multimedia, unde mizează pe tehnologii precum xLOUDTM şi Clear PhaseTM, care permit volumului să crească în intensitate fără a suferi distorsionări, fie că eşti în timpul unei sesiuni de comunicare video, urmăreşti clipuri sau te joci.

De acum nu va mai trebui să îţi faci griji pentru momentele în care rămâi fără baterie la telefon: ultrabook-ul VAIO permite încărcarea telefonului mobil în orice moment, chiar şi atunci când acesta nu este pornit sau se află în modul sleep. Trebuie doar să conectezi telefonul prin intermediul USB-ului.

Editarea, distribuirea şi vizualizarea colecţiei media va deveni o reală plăcere cu noua serie VAIO T. Aplicaţia PlayMemories Home, dezvoltată de Sony, este disponibilă fără costuri adiţionale, pentru ca tu să poţi edita cu uşurinţă clipurile HD. Este, de asemenea, inclusă şi cea mai recentă versiune Adobe Acrobat X Standard, care îţi va permite manevrarea fişierelor PDF.

Ultrabook-ul Sony VAIO T13  va fi disponibil din această lună.

Etichete: , , ,