Optimizează-ţi tarifele de roaming cu optiunea “Roaming pe zi”

Scris de | 2 iulie, 2012
Optimizează-ţi tarifele de roaming cu optiunea “Roaming pe zi”

Clientii Vodafone Romania care calatoresc in strainatate pot folosi, pe telefonul mobil, serviciile de voce si date nationale, incluse in abonament sau in extraoptiunile Cartelei Vodafone, la un nivel optimizat de costuri, folosind optiunea Roaming pe zi.

Prin achitarea unei taxe zilnice de 3,99 Euro/zi, clientii Vodafone, atat persoane fizice cat si clienti companii, abonati si utilizatori ai serviciilor prepaid, vor putea folosi internetul pe mobil, minutele/SMS-urile nationale incluse in planul tarifar la nivel de abonat, sau pe Cartela Vodafone. Odata activata, optiunea este valabila pana la ora 00:00 a Romaniei si este disponibila in 45 de tari.

Promotional, dupa depasirea traficului de date, a numarului de SMS-uri/minute nationale incluse in abonament sau pe Cartela Vodafone, se va aplica planul tarifar national standard. In plus, primele 30 minute/zi de apeluri primite in roaming nu se vor tarifa, iar dupa consumarea acestora, utilizatorii vor beneficia de tariful standard.  Oferta “Roaming pe zi” este disponibila in 45 tari, distribuite astfel:

•        Zona Principală: Austria, Belgia, Cehia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elvetia, Marea Britanie,

•        Zona Extinsa: Albania, Australia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Hong Kong, Islanda, India, Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Reunion, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Suedia, Ghana, Qatar si Turcia.

Toti cei interesati pot activa noua optiune de roaming, ale carei tarife si beneficii sunt valabile pe intreaga perioada promotionala, apeland ghidurile interactive *100#, *222. De asemenea, produsul poate fi activat si online, prin MyVodafone, sau in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai.  Optiunea se poate activa gratuit, iar taxa zilnica se aplica la primul apel initiat sau primit, primul SMS trimis, respectiv trafic de date initiat.  Primul minut se taxeaza prin rotunjire la minut, iar restul convorbirii se taxeaza la secunda. Apelurile si SMS-urile catre numere de interes general la nivel local sau national (numere de taxi, ora exacta) sau catre numere cu tarif special, mai mare decat cel aferent apelurilor nationale (jocuri si concursuri) nu se consuma din minutele nationale si/sau SMS-urile incluse in abonament si/sau extraoptiuni.

In cazul in care clientul a activat optiunea „Roaming pe Zi” si nu calatoreste intr-una din cele 45 de tari in care este valabila aceasta optiune, clientul va fi taxat in conformitate cu tarifele standard de roaming Vodafone World.  Utilizatorii serviciilor de business cu abonamente ce includ minute la nivel de grup fac exceptie de la mecanismul de consum a minutelor incluse, pentru promotia curenta.

Optiunea „Roaming pe zi” va fi comunicata printr-o campanie integrata pe mediile TV, radio, online, print si outdoor.

Etichete: , , ,