Samsung Galaxy S3 depăşeşte 10 mil. unităţi vândute în mai puţin de două luni

Scris de | 23 iulie, 2012
Samsung Galaxy S3 depăşeşte 10 mil. unităţi vândute în mai puţin de două luni

Samsung Galaxy S III, smartphone-ul lansat de compania coreeană în luna mai, a reuşit să treacă de 10 milioane de unităţi vândute, potrivit unui oficial.

Vestea a fost dată presei de Shin Jong-kyun, Preşedintele diviziei Samsung Information Technology şi Mobile Communication, care a evitat însă să ofere cifre precise.

Vorbim oricum despre o performanţă uluitoare, ţinânând cont de faptul că un alt mega hit al companiei, Samsung Galaxy S2, a avut nevoie de 5 luni pentru a trece de bariera de 10 milioane. Practic, am putea spune că Samsung a vândut în fiecare zi de la lansare aproape 200.000 de telefoane S III.

Cifrele nu reprezintă însă o surpriză pentru Samsung, Shin preconizând de ceva timp că smartphone-ul va ajunge la această valoare spre finalul lunii iulie.

Rămâne să vedem cât îi va lua noului vârf de lance al coreenilor pentru a ajunge la cifra de 20 de milioane, pe care Galaxy S II a obţinut-o în aproape un an.

Cert este că noul terminal Galaxy S3 a fost un succes enorm pentru Samsung, telefonul împingând compania încă câţiva paşi în faţa competiţiei. Rămâne să vedem care va fi răspunsul celor de la Apple, care aproape cu certitudine vor anunţa în a doua jumătate a anului noul iPhone 5.

Un review al lui Samsung Galaxy S III aici.

Etichete: , , , ,