Samsung WOW s-a dovedit un succes și la Jocurile Olimpice de la Londra

Scris de | 13 august, 2012
Samsung WOW s-a dovedit un succes și la Jocurile Olimpice de la Londra

Samsung s-a implicat masiv în desfășurarea Jocurilor Olimpice de la Londra, în calitate de partener global oficial, iar programul său Samsung WOW s-a dovedit a fi un succes și în cadrul acestei ediții.

Pus în practică prima dată în cadrul Jocurilor Olimpice de la Atena, Samsung Wireless Olympic Works (WOW) este o inovaţie wireless dezvoltată special pentru a asigura transmiterea imediată a informaţiilor esențiale legate de programarea probelor către cei care au nevoie de ele. Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Londra, aplicaţia WOW de la Samsung a fost preinstalată pe mii de smartphone-uri Samsung de ultimă oră, care au fost înmânate membrilor Familiei Olimpice incluzând oficiallii de la Comitetul Olimpic Internaţional(COI), Comitetul Olimpic Naţional(CON) şi LOCOG.

Programul Samsung WOW pentru Jocurile de la Londra din 2012 include servicii precum informații la minut (mINFO), actualizări în timp real (mLIVE), widget-uri pentru acces rapid la WOW și serviciul de mesaje în grup (mCOMM).

Prezentă pentru a cincea oară consecutiv la Jocurile Olimpice, tehnologia Samsung a făcut  posibil ca fiecare membru al Familiei Olimpice să vizualizeze în timp real informaţiile legate de desfăşurarea Jocurilor, de la actualizări ale programărilor probelor și ale stării vremii până la cele mai recente rapoarte ale rezultatelor, medaliilor sau ale noilor recorduri Olimpice.

Samsung a furnizat în jur de 17.000 de telefoane mobile și peste 4.600 de accesorii către Familia Olimpică pentru a menține utilizatorii conectați și informați în timpul Jocurilor Olimpice. Samsung oferă, de asemenea, și suport operațional pentru Centrul de Operațiuni Tehnologice (Technology Operations Center (TOC). TOC efectuează monitorizări centrale și controlează toate sistemele de IT și de telecomunicații care susțin Olimpiada de la Londra.

Etichete: , ,