HTC Desire X: Procesor de 1GHz, Beats Audio şi Ice Cream Sandwich

Scris de | 30 august, 2012
HTC Desire X: Procesor de 1GHz, Beats Audio şi Ice Cream Sandwich

HTC a anunţat lansarea celui mai nou model de smartphone din linia Desire. HTC Desire X e echipat cu tehnologia Beats Audio, un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz şi versiunea Ice Cream Sandwich a sistemului de operare Android.

În ceea ce priveşte caracteristicile terminalului, HTC Desire X beneficiază de un ecran LCD WVGA de 4 inchi, capacitate de stocare internă de 4GB, slot MicroSD, Bluetooth, Wi-Fi, baterie de 1,650 mAh şi 768 memorie RAM.

Perfectă pentru spontaneitatea point-and-shoot, camera de 5 megapixeli a lui HTC Desire X realizează imagini superbe, chair şi în condiţii de iluminare slabă, mulţumită tehnologiei HTC ImageChip, o lentilă cu deschidere f/2.0 şi distanţă focală de 28 mm, senzor BSI, mod HDR mode şi flash care se ajustează automat în funcţie de lumină.

Cu căştile Beats, utilizatorul se poate bucura de o experienţă de ascultare de top mulţumită profilelor audio disponibile în HTC Desire X.

Din păcate, preţul pentru un HTC Desire X rămâne un mister, însă compania taiwaneză ne informează în comunicatul de presă că smartphone-ul va fi accesibil.

HTC Desire X va fi putea fi achiziţionat în ţările din zonele EMEA şi Asia Pacific începînd din luna septembrie 2012.

Etichete: , , , ,