Samsung ATIV Tab: Tabletă cu Windows RT, procesor de 1.5 GHz şi ecran de 10”

Scris de | 30 august, 2012
Samsung ATIV Tab: Tabletă cu Windows RT, procesor de 1.5 GHz şi ecran de 10”

Samsung a anunţat prima tabletă cu sistemul de operare Windows RT din portofoliul companiei. Samsung ATIV Tab are un design elegant şi e echipată cu o suită de programe create de Microsoft, precum noul Word, Excel şi OneNote.

Dispozitivul Samsung ATIV Tab cântăreşte 570g, are un display de 10,1” şi o grosime de 8,9 mm, fiind creat special pentru un stil de viaţă activ. Modelul are preinstalat pachetul Office Home şi Student 2013 RT, oferind noile versiuni pentru Word, Excel, PowerPoint şi OneNote pentru a redefini modul în care oamenii lucrează acasă, la şcoală sau la birou. Aceste aplicaţii au compatibilitate totală pentru documente, permiţând utilizatorilor să deschidă şi să creeze orice document, pe care îl pot edita sau trimite prietenilor la fel de uşor ca atunci când folosesc un PC.

Samsung ATIV Tab are o cameră principală de 5 megapixeli, una secundară de 1.9 megapixeli, capacitate de stocare internă de 32GB şi 64GB, slot MicroSD, înregistrare video HD la 720p şi memorie RAM de 2GB.

Bateria de 8,200 mAh oferă suficientă putere pentru a permite lucrul la proiecte, editarea şi partajarea lor în orice moment şi din orice loc.

În plus, ATIV Tab este compatibil cu o gamă largă de dispozitive PC echipate cu Windows, dar şi cu accesorii precum imprimante, tastaturi, proiectoare, monitoare externe şi alte periferice, prin conectarea la porturile USB şi uHDMI, într-un mod simplu, fără a fi nevoie de instalarea altor software-uri.

Din păcate, Samsung nu a anunţat o dată de lansare pentru ATIV Tab.

Etichete: , , , , ,