Samsung Smart TV: Mai mult conţinut pentru serviciul video-on-demand

Scris de | 6 septembrie, 2012
Samsung Smart TV: Mai mult conţinut pentru serviciul video-on-demand

Samsung a anunţat extinderea platformei de conținut pentru Samsung Smart TV cu noi servicii destinate utilizatorilor europeni, inclusiv aplicații de conținut video-on-demand (VOD), filme, sport și lifestyle.

În urma parteneriatelor cu cei mai mari operatori telecom și de cablu din Europa, Samsung oferă acces la o întreagă varietate de aplicații dedicate transmisiilor VOD. Recent, Samsung a colaborat cu operatorul de telecomunicații TeliaSonera, pentru a dezvolta o aplicație pentru Smart TV ce suportă serviciile IPTV existente, fără a avea nevoie de un dispozitiv extern de tip set-top box și care oferă acces la funcții principale, de catch-up și on-demand.

Acesta este primul serviciu IPTV care nu necesită set-top box şi va fi lansat în premieră pe piața estoniană, urmând să fie disponibil ulterior și în Suedia și Finlanda.

France TV permite vizualizarea prin catch-up, precum și prin VOD, pe întreaga platformă SmartReplay pentru SMART TV în Franța. Printre acestea se numără FranceTV, un hub ce găzduiește toate aplicațiile FranceTV, oferind toate știrile naționale și regionale în reluare; FranceTV Pluzz, un agregator pentru 5 canale ce pot fi vizualizate prin catch-up sau prin VOD; FranceTV Info, ce oferă acces la toate știrile naționale și regionale în reluare; FranceTV Sport, ce difuzează toate știrile sportive în reluare; ZouZous, o aplicație dedicată copiilor, prin care conținutul poate fi prin catch-up sau prin VOD.

În Marea Britanie, Samsung este singurul Smart TV ce include un Player ITV, un serviciu de arhivă pentru a accesa programele difuzate de canalele ITV.

Pentru iubitorii sportului, Samsung a creat o varietate de aplicații pentru Smart TV ce țin utilizatorii la curent cu cele mai noi știri și scoruri. În întreaga Europă, THE Football app oferă informații detaliate pentru peste 40 de ligi de fotbal și evenimente globale – prin update-uri continue, știri de ultimă oră, comentarii live și scoruri, alături de cele mai importante momente captate pe video, pentru o experiență completă.

Pentru cinefili, aplicația spaniolă Filmin permite închirierea de filme direct din Smart TV, în timp ce, în Polonia, Strefa VOD oferă acces la sute de titluri interesante din cinematografia internațională și poloneză, la o calitate înaltă, prin intermediul unui sistem de plată simplu.

Etichete: , , ,